Épület és betonpadló dilatációk javítása felújítása

És mégis mozog a Föld! – mondta Galileo Galilei több mint, 370 évvel ez előtt. Ez a megállapítás az óta bizonyosságot nyerve az építőiparban is lényeges szemponttá vált.

Az állandó környezeti hatásoknak, több irányú mozgásoknak kitett épületek és betonpadlók dilatációja elkerülhetetlen folyamat. Ha ezt az építkezés során nem vesszük figyelembe, akkor utólag kell gondoskodnunk a dilatációk megoldásáról.

Hazánkban, nagy általánosságban a Sika Hungária Kft. által forgalmazott építőipari termékeket használják az épület javítások során.

Vállalkozásunk az épület és betonpadló dilatációk javítása, felújítása során a Sika rugalmas rendszereit és szalagjait használja, mint például:

  • injektálható hézagzáró szalagok,
  • PVC fugaszalagok,
  • utólag elhelyezhető hézagzáró rendszerek,
  • vízre duzzadó hézagzáró rendszerek.

A szalagok nem csak a dilatáció javításában állják meg a helyüket, de kiválóan alkalmasak a víz elleni szigetelési feladatok ellátására is.

Szakembereink a helyszíni felmérés során az épület vagy betonpadló környezetét és az azokat érő hatásokat figyelembe véve választják ki a dilatáció javításához leginkább megfelelő szalagot.

Kérje ajánlatunkat a dilatáció javításához és felújításához.