Szolgáltatásaink

Az építőipar területén belül, egy speciális irányba szakosodva ajánljuk szolgáltatásainkat, meglévő és új ügyfeleink számára.

A szerkezet megerősítés, valamint a padlóburkolás területeink belül, az alábbiak szerint kínáljuk szolgáltatásainkat:

  • Dilatációs profilok
  • Épület szerkezet megerősítés
  • Épületszerkezet- és műtárgyjavítás
  • Műgyanta padló burkolatok

 

A beépített dilatációs profiloknak köszönhetően megelőzheti az esetleges szerkezeti károkat, valamint profi szakembereink segítségével a megerősített épületeknek és műtárgyaknak új lehetőséget biztosítunk a biztos fent maradásra.

Műgyanta padló burkolati rendszereinknek köszönhetően nem csak gazdaságosan és gyorsan, hanem esztétikusan is kivitelezhetőek a munkálatok.  Ennek a modern burkolati rendszernek köszönhetően igazán egyedivé varázsolhatja környezete padlózatát.

 

Miért válassza hát a mi szolgáltatásainkat?

  • profi,
  • gyors és
  • gazdaságos kivitelezés,
  • egyedi design

 

Dilatációs profilok

A szerkezeti elemek változásának, a környezeti behatásoknak nem kívánatos eredménye lehet az alapfelületen lévő burkolatok felrepedezése, elválása.
Ennek elkerülése érdekében már a lerakási munkálatok során számolni a lehetséges behatásokkal, illetve gondoskodni kell a megfelelő dilatációs profilok

Tovább

Műgyanta padló burkolatok

Egyes tevékenységek esetében a beton padlózat önmagában nem elég. Szerkezetéből kifolyólag víz felvétele nagy, takarítása nehéz, melyet az állandó porzás sem könnyít meg. Ez kiemelten fontos a kórházak, az élelmiszer- és az egyéb, higiéniát és pormentességet megkövetelő iparágak szempontjából, de egy családi ház kialakításánál is jelentőséggel bírhat.

Tovább

Épület szerkezet megerősítés

Az épületek szerkezeti elemei olykor megerősítésre szorulnak. Ezt eredményezheti az elemek teherbírásának csökkenése, ami adódhat a korrózió okozta szerkezeti károsodásokból és ez egyéb elemsérülésekből is. Szerkezet megerősítésre van szükség akkor is, ha az épület igénybevétele növekszik, ezt a teher növekedése, illetve a statikai váz módosulása is okozhatja.

Tovább

Épületszerkezet- és műtárgyjavítás

Életünkben sajnos semmi sem bizonyul maradéktalanul maradandónak. Az épületek és műtárgyak esetében sincs ez más kép, a külső és belső környezeti hatások, az idő múlása is mind-mind ezt igazolja. A múltban tökéletesen megépített épületszerkezetek és műtárgyak a jelenünkben már olyan ellenállóak a környezeti hatásokkal szemben.

Tovább