Műgyanta padlóburkolatok

Műgyanta padlóburkolat

Egyes tevékenységek esetében a beton padlózat önmagában nem elég. Szerkezetéből kifolyólag víz felvétele nagy, takarítása nehéz, melyet az állandó porzás sem könnyít meg. Ez kiemelten fontos a kórházak, az élelmiszer és az egyéb, higiéniát és pormentességet megkövetelő iparágak szempontjából, de egy családi ház kialakításánál is jelentőséggel bírhat.

A megoldást a XIX. században felfedezett műanyag adja. Ennek a rendkívül sokoldalú anyagnak köszönhetően a beton padlózat már minden követelménynek és higiénia előírásnak megfelel. A műgyanta padlóburkolat egy, fugákat nem tartalmazó, egybefüggő, pormentes, jól takarítható, vízzáró réteg. Tulajdonságainak köszönhetően a higiéniai követelményeken kívül az esztétikai elvárásoknak is megfelel.

A megfelelő műgyanta padlóburkolat kiválasztásához vagy ár kapcsán kérje szakembereink tanácsát.
A műgyanta padlóburkolatok előnyei:

Egyedi megjelenés: a műgyanta burkolatok rendkívül sokoldalúak. Különleges mintákat, színeket és textúrákat hozhatunk létre, ezáltal egyedibb megjelenést kölcsönözve a térnek.

Keménység és tartósság: rendkívül ellenállók és tartósak. Képesek ellenállni a kopásnak, ütődéseknek és a vegyszereknek, ezért ipari létesítményekbe, kórházakba és laboratóriumokba is kiválóan alkalmas.

Vízállóság: a műgyanta burkolatok vízállóak, ami azt jelenti, hogy ideálisak a fürdő helyiségekbe vagy konyhákba, ahol magas páratartalom és vízhatás léphet fel.

Csúszásmentes felület: sok műgyanta padlóburkolat rendelkezik csúszásmentes tulajdonságokkal, ami kiváló biztonságot nyújthat, például a vizes és olajos területek bevonásához.

Hővezetés: néhány típusú műgyanta burkolat hővezető képességgel is rendelkezik, ami lehetővé teszi a padlófűtés használatát, ami kényelmesebbé és energiatakarékosabbá teheti az épületet.

Könnyű karbantartás: könnyen tisztíthatók és karbantarthatók. Általában elég egy nedves törlőkendő vagy mop használata a tisztításhoz.

Allergiabarát: mivel a műgyanta burkolatok sima, nem porózus felületet képeznek, kevés por és allergén gyűlik meg rajtuk. Ezért allergiások és asztmások számára is ideális lehet.

Antisztatikus műgyanta bevonat

A tűz és robbanás veszélyes, illetve magas elektromos töltésnek kitett területek ideális burkolója az antisztatikus műgyanta bevonat.

Betonimpregnálás
 

A folyékony impregnáló epoxi, akril és egyéb gyanták mélyen felszívódva fejtik ki hatásukat. A beton porózus szerkezetébe jutva egy víztaszító réteget hoznak létre a felületen.

Csúszásmentes műgyanta bevonat

Vizes és olajos területek padlózatának bevonásához ajánlott csúszásmentes műgyanta bevonatot alkalmazni.

Élelmiszeripari műgyanta bevonat

A porzás és az egyéb fertőzés veszélyek elkerülése végett a padlózatnak könnyen tisztíthatónak, víz- és vegyszerállónak, hősokk állónak és esetlegesen csúszásmentesnek kell lennie.

ESD vezetőképes műgyanta bevonat

Az elektronikai ipar területén a szigetelés minden formája alapkövetelmény. A gyártás csak akkor lehet eredményes, ha az ESD területein belül a szigetelések megfelelőek.

Gyors kötő műgyanta bevonat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Hősokk álló műgyanta bevonat

A hősokk álló műgyanta bevonatok szélsőséges helyzetekben nyújtanak tökéletes megoldást. A hűtőkben, fagyasztókban és sütőkben rendkívüli hőmérsékleti viszonyoknak kell megfelelni.

Öntött műgyanta bevonat

Gyártó csarnokok, valamint a nagy terhelésnek kitett felületek pormentesítő burkolását az öntött műgyanta bevonat alkalmazásával oldják meg.

Páraáteresztő
bevonat

Durva felületek kiegyenlítésére, szigeteletlen aljaztok gyors szigetelő rétegének kialakítására a páraáteresztő bevonat kiválóan alkalmas.

Parkolóház műgyanta bevonat

Parkolóházak esetében a műgyanta padlóbevonatainak a jó pormentesítő képességen kívül, más feltételeknek is meg kell felelniük.

Rugalmas repedést áthidaló bevonat

Az épületek és szerkezetek állandó statikus és dinamikus mozgása elkerülhetetlen.

Színes dekor és kőszőnyeg műgyanta

A műgyanta padlók nem csak az ipari tevékenységek területén állják meg a helyüket. 

Vegyszerálló műgyanta bevonat

Alkalmas bel- és kültéri, AI, AII és B kategóriás víz veszélyességi területek burkolásához.

Vékony bevonat
 

A vékony műgyanta bevonatok kialakítása kis és közepes igénybevétel esetén ajánlatos. 

Vezetőképes műgyanta bevonat

A magas elektromos töltésnek, és az ebből következő tűz- és robbanás veszélynek kitett területek esetében a megfelelő burkolat kialakítása alapfeltétel.

Műgyanta padlóburkolatok
Referenciák

Elégedett Partnereink, akik a műgyanta padlóburkolatot választották.

Feltöltés alatt, hamarosan…

Kapcsolatfelvétel

Ingyenes ajánlatkérésért vegye fel velünk a kapcsolatot!